95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Bugger (Claus Arndt Nielsen)


af Vinz 01-03-2010 Vist: 2903 gange.

Hvor længe har du beskæftiget dig med maleriet?

"Det er lidt svært at sige præcis hvor lang tid jeg har beskæftiget mig med min kunstform, for jeg har altid brugt meget tid på forskellige "kreative medier", så jeg har på nogen måder været lidt on and off med malerierne, men de seneste 6 år har jeg primært koncenteret mig om malerierne og så som en lille side ting laver jeg lidt skulpturer når jeg ellers kan finde tid til det".

Hvad satte dig i gang?

"Det der satte mig i gang for alvor var nok at jeg fik nogen gode oplevelser med oliemaling, på daværende tidspunkt havde jeg i en lang årrække spillet meget musik, hvor der i nogen sammenhæng var lagt stor vægt på politik i tekst universet, jeg følte nogen gange at den politiske musik blev meget propaganda agtig, og måske også på en måde pegefingre, på en negativ måde, det var klart jeg havde interessen i politisk musik, da jeg syntes der var og stadig er noget galt med vores samfund, men jeg tror at holdningerne kom frem på en lidt for direkte måde. Som sagt så prøvede jeg at gå lidt i gang med oliemaling, og her fandt jeg en utrolig glæde ved at male og lege med farverne, og hvor jeg med musikken følte at det blev meget direkte, følte jeg her at jeg også til tider kunne give beskueren noget til tankerne, forstået på den måde, at løsningerne/meningerne ikke altid er lige til at se".

Buggers "No 36" er med i KunstTalent

Hvordan går det med at få solgt værkerne?

"Det går meget svingende mht at få afsat værkerne, jeg har lige haft en udstilling som varede 20 dage, der solgte jeg ingenting, men jeg har også fornyeligt oplevet ved en udstilling at der var der solgt 5 malerier inden udstillingen var 2 timer gammel".

Er du med i nogen form for kunstnerisk netværk - her tænker jeg på alt fra venner til Kunstakademiet?

"Jeg er med i en kunstnersammenslutning der hedder "De Gale Streger", vi har faktisk en udstilling der starter D5/3, det er hos Galleri Gal i Vinderød ved Frederiksværk".

Hvad er dine ambitoner med din kunst - sådan rent økonomisk?

"Jeg har rigtig mange ambitioner med min kunst, det første jeg tænker på er ikke de økonomiske, jeg vil først og fremmest gerne have mere tid til at male og det kan være svært, når jeg har familie og arbejde. Så set med andre øjne kommer det økonomiske selvfølgelig ind over, at hvis jeg tjente flere penge på min kunst kunne jeg arbejde mindre og der med få mere tid til at male, men jeg tror, hvis jeg tænker på det økonomiske som det første, så forsvinder kunsten og der vil jeg meget nødigt hen. Man kan jo godt lave mange malerier der sælger godt uden det er kunst".

I hvor høj grad føler du den etablerede kunstscene er 'lukket' land?

"På nogen måder er den etablerede kunstscene "lukket" land, og det syntes jeg kan være både forståeligt og uforståeligt. Forståeligt på den måde at mange gallerier er nød til også at tænke med pengepungen, og i disse tider kan det være svært at tage nye kunstner ind, de er også nød til at satse på det sikre, så de kan betale deres husleje og hvad der ellers er af udgifter. Der hvor jeg nogle gange ser det som uforståeligt, er blandt kunstnerne selv, der kan jeg godt opleve en hvis form for snobberi fra etablerede kunstnere...men jeg vil da også skynde mig at sige at jeg har haft rigtigt mange positive oplevelser. Jeg vil da også sige at jeg oplevede tingene på samme måde den gang jeg brugte rigtigt meget tid på musik, og jeg kan tage med derfra, at jo mere ens navn bliver "kendt" jo nemmere bliver det at få de sjove, interessante opgave/udfordringer".

Hvordan markedsfører du dig selv?

"Jeg markedsfører mig selv via min hjemmeside selvfølgelig, der udover har jeg profiler forskellige steder bla. MyArtSpace og Artmonye. Så sender jeg utroligt mange e-mails ud i forbindelse med mine udstillinger, hvor jeg selvfølgelig sender til det "trygge" netværk jeg har, men jeg skriver også til aviser, opretter annoncer på Kultunaut mv. Jeg takkede også jeg sidste år da jeg blev spurgt om jeg ville være med i "101 Kunstnere"".

Hvad mangler du af muligheder for at eksponere din kunst?

"Det er svært at sige for så havde jeg nok gjort det, ikke ment på den måde at jeg ikke kan blive bedre til det for det kan jeg godt, men det er svært og et sted hvor jeg lære noget hver gang jeg skal udstille syntes jeg. Selvfølgelig ville det være rart at have råd til nogen annoncer på forskellige websites. Det ville selvfølgelig også være rigtig dejligt, hvis jeg kunne blive tilknyttet et galleri som har kæmpe netværk og på den måde vil blive "vist frem" til folk jeg ikke selv vil nå udtil med min ejen eksponering. En stand plads på Art Copenhagen ville selvfølgelig også være en rigtig god mulighed".

Hvordan har du det med at prissætte dine værker?

"Det med at prissætte værkerne er også noget af det der kan være rigtig svært, men hvor jeg før i tiden syntes det var et direkte mareridt at gøre, har jeg i dag fået et afslappet forhold til at gøre det. Dermed ikke sagt at jeg i dag syntes det er det nemmeste i verden".

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"